iPhone 17 Pro Max ar putea avea 12GB RAM

iPhone 17 Pro Max ar putea avea 12GB RAM
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 sep 2024

Deși Apple încă nu a lansat nici seria de iPhone-uri din acest an, analistul chinez Ming-Chi Kuo vine deja cu informații despre smartphone-urile pe care compania americană le va prezenta anul viitor.

Acesta spune că Apple va adăuga în 2025 mai multă memorie RAM, însă, acesta va fi disponibilă doar pe cel mai scump model al seriei, iPhone 17 Pro Max.

Urmărește-ne și pe Google News

Astfel, acest model ar urma să fie singurul din viitoarea serie de iPhone-uri care să dispună de 12GB de memorie RAM, în vreme ce restul dispozitivelor vor rămâne la 8GB RAM.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Samsung a lansat un smartphone cu cip cuantic CITEȘTE ȘI Samsung a lansat un smartphone cu cip cuantic

Memoria RAM devine mai importantă inclusiv pentru iPhone-uri, în condițiile în care viitoarele funcții de inteligență artificială pe care le va implementa Apple necesită resurse hardware semnificative.

iPhone 17 Pro Max, spre deosebire de celelalte modele, ar urma să folosească și un sistem de răcire care combină tehnologia camerei de vapori cu foi de grafit, ceea ce a trebui să facă mai eficientă disiparea căldurii.

Atât cei 12GB de memorie RAM, cât și sistemul diferit de răcire, reprezintă noi moduri prin care Apple își va diferenția modelele de top pentru a motiva achiziționarea acestora, care sunt și cele mai scumpe și au cea mai mare marjă de profit.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 17 pro max
memorie
răcire