Aplicațiile matrimoniale încearcă să se reinventeze cu ajutorul AI-ului

Aplicațiile matrimoniale încearcă să se reinventeze cu ajutorul AI-ului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 1 sep 2024

Cele mai importante aplicații pentru dating lucrează la instrumente de inteligență artificială menite să atragă utilizatorii, după ce, în ultima vreme, numărul acestora a scăzut.

Tinder, Hinge, Bumble și Grindr spun că lucrează la soluții de AI și chatboți meniți să realizeze o serie întreagă de funcții, de la completarea profilurilor personale până la „spargerea gheții” cu sfaturi legate de flirt.

Urmărește-ne și pe Google News

„AI-ul va ajuta oamenii să facă conexiuni mai bune - va fi acel prieten din bar care te ajută să inviti pe cineva în oraș – dar în context virtual, spune șeful Grindr, AJ Balance, pentru Financial Times.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Partenerul de cursă al lui Trump vrea să ”desființeze” giganți tech ca Google, ”prea puternici” CITEȘTE ȘI Partenerul de cursă al lui Trump vrea să ”desființeze” giganți tech ca Google, ”prea puternici”

Tider, una dintre cele mai populare aplicații matrimoniale, promite că va ajunge să ofere astfel de funcții bazate pe inteligență artificială în cel mult un an.

Inteligența artificială ar urma să devină un fel de antrenor matrimonial în cadrul acestor aplicații și să ofere utilizatorilor sfaturi despre cum ar fi mai bine să abordeze persoanele de care sunt interesați.

Focusul pe AI al aplicațiilor matrimoniale vine într-un moment în care unii dintre utilizatori, în special de cei tineri, dezamăgiți de acestea, au început să le evite.

Cel mai important produs matrimonial deținut de Match Group, este deja la șaptelea trimestru de scădere, în vreme ce acțiunile Bumble au scăzut doar în luna august cu mai mult de 25%.

viewscnt
Afla mai multe despre
tinder
hinge
bumble
grindr
aplicații matrimoniale
inteligență artificială