iOS 18 ar putea ajuta utilizatorii să recupereze fotografiile pierdute

iOS 18 ar putea ajuta utilizatorii să recupereze fotografiile pierdute
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 iul 2024

Viitoarea versiune de iOS ar putea adăuga o funcție prin care pot fi recuperate fotografiile pierdute din greșeală ori deteriorate.

Aplicația Photos de iPhone urmează să ofere un noul album, numit Recovered, unde vor apărea fotografiile care, din diverse cauze, au fost pierdute.

Urmărește-ne și pe Google News

Din câte se pare, cu trecerea la iOS 18, sistemul va realiza o scanare automată în căutarea fotografiilor (și filmărilor) pierdute. Dacă sunt găsite astfel de fișiere, acestea vor fi puse automat în albumul Recovered, pentru ca utilizatorul să le regăsească ușor.

Expert: Hackerii apelează la ChatGPT pentru a trimite mesaje credibile utilizatorilor Booking.com CITEȘTE ȘI Expert: Hackerii apelează la ChatGPT pentru a trimite mesaje credibile utilizatorilor Booking.com

Viitorul album va putea fi găsit în secțiunea Utilities a aplicației Photos.

De menționat că funcția și albumul Recovered funcționează diferit de funcția și albumul Recently Deleted, unde sunt ținute, vreme de 30 de zile, imaginile și filmările pe care utilizatorul decide să le șteargă.

Albumul Recovered pare mai degrabă să aibă legătură cu fișierele șterse din cauza unor erori de sistem sau a unor probleme ale serviciului de stocare online iCloud.

Alături de iPhone, noua funcționalitate ar urma a fi implementată atât pe iPad, cât și pe Mac.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
ipad
mac
fotografii
filmări