Instagram lansează personalitățile create cu ajutorul AI-ului

Instagram lansează personalitățile create cu ajutorul AI-ului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 iul 2024

Utilizatorii Instagram își vor putea crea propriile personalități virtuale, cu ajutorul unui nou instrument, bazat pe inteligența artificială.

Instagram a lansat o nouă funcție, numită AI Studio, ce permite utilizatorilor să-și creeze personalități virtuale, care să comunice în locul lor.

Urmărește-ne și pe Google News

Creatorii, dar mai ales companiile, pot apela la astfel de personalități bazate pe AI pentru a comunica cu oamenii și a răspunde la mesajele acestora.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
CITEȘTE ȘI TikTok lansează o funcție de căutare a muzicii prin fredonare

„Creatorii își pot personaliza AI-ul pe baza unor aspecte precum propriul conținut din cadrul rețelei, subiecte de discuție care trebuie evitate sau link-uri pe care doresc să le trimită” se arată în descrierea oficială a noii funcții.

AI Studio este concretizarea unui test, care a permis până acum numai personalităților să folosească versiuni virtuale ale propriei persoane.

Pentru început, noua facilitate este disponibilă doar în Statele Unite. O lansare europeană, în condițiile în care Meta este nemulțumită de noua legislație pentru piețe digitale de aici, nu pare să se întrevadă prea curând. 

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
instagram
ai