Apple Intelligence ar putea întârzia

Apple Intelligence ar putea întârzia
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 iul 2024

Suita de funcții de inteligență artificială pe care Apple o pregătește pentru produsele sale ar putea să rateze termen de lansare din luna septembrie.

Prima oară când a vorbit despre funcțiile de AI pe care le va lansa pe iPhone, iPad și Mac, Apple a spus că acestea vor fi lansate odată cu noile sale sisteme de operare.

Urmărește-ne și pe Google News

Însă, conform surselor citate de Bloomberg, Apple Intelligence nu va fi gata în septembrie, când vor fi lansate iOS 18, iPadOS 18 și macOS Sequoia.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
iCloud Private Relay a creat probleme pentru utilizatorii produselor Apple CITEȘTE ȘI iCloud Private Relay a creat probleme pentru utilizatorii produselor Apple

În schimb, funcțiile de AI vor întârzia aproximativ o lună și vor fi lansate odată cu primele update-uri ale noilor sisteme de operare, adică în luna octombrie.

Și atunci, doar o serie limitată ale funcțiilor din cadrul Apple Intelligence vor fi lansate, restul urmând a fi implementate la o dată ulterioară încă necunoscută.

Apple va continua să adauge funcții de inteligență artificială produselor sale, unele dintre acestea fiind programate inclusiv pentru anul viitor.

Din cauza cerințelor hardware, dintre toate modelele de iPhone care există în prezent, doar iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max pot rula funcțiile din cadrul Apple Intelligence.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
apple intelligence
inteligență artificială