Gemini pentru Google Messages ajunge în Europa

Gemini pentru Google Messages ajunge în Europa
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 iul 2024

În timp de Apple și Meta evită să-și aducă produsele de inteligență artificială în Uniunea Europeană, Google își lansează aici AI-ul care poate fi folosit în cadrul aplicației sale de chat.

Modelul lingvistic Gemini va fi în curând disponibil și europenilor în cadrul aplicației implicite de comunicare de pe smartphone-urile cu Android, Google Messages.

Urmărește-ne și pe Google News

Abordarea permite folosirea AI-ului dezvoltat de Google direct din aplicația Google Messages, unde utilizatorii pot conversa cu acesta într-o fereastră dedicată, unde pot scrie comenzile.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Grok AI este antrenat cu datele utilizatorilor X CITEȘTE ȘI Grok AI este antrenat cu datele utilizatorilor X

Lansarea europeană, care adaugă suport pentru o serie de limbi noi, printre care Spaniolă, Franceză și Poloneză, face parte dintr-o extindere globală.

Acum, Gemini pentru Google Messages este disponibil, în total, în peste 230 de țări și regiuni.

AI-ul companiei folosește acum modelul lingvistic Gemini 1.5 Flash. Optimizat pentru viteză și eficiență, acesta permite comenzi mai lungi și o calitate / acuratețe mai bună a răspunsurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
gemini
google messages
europa
inteligență artificială