Google lansează mai multe funcții de AI pentru Chromebook Plus

Google lansează mai multe funcții de AI pentru Chromebook Plus
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 mai 2024

O serie de funcții de inteligență artificială vor fi disponibile pentru laptopurile Chromebook Plus, anunță Google.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Funcția de rescriere a textelor, care fost anterior implementată în browser-ul Chrome, va fi acum disponibilă la nivelul sistemului de operare dezvoltat de compania americană.

Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot selecta texte în diverse aplicații și cere AI-ului să le recompună cu anumite tonuri și lungimi.

Nokia este pe cale să câștige un contract pentru furnizarea de echipamente radio 5G operatorului portughez de telecomunicații MEO CITEȘTE ȘI Nokia este pe cale să câștige un contract pentru furnizarea de echipamente radio 5G operatorului portughez de telecomunicații MEO

Tot doar pentru laptopurile Chromebook Plus va exista o funcție prin care utilizatorii pot genera imagini, ce pot fi folosite ca wallpapere inclusiv în cadrul conferințelor video.

O altă facilitate de AI se va regăsi în aplicația Google Photos. Cu aceasta, utilizatorii vor putea crea și redimensiona obiectele din imagini, iar AI-ul va încerca să recompună cât mai bine imaginea.

Chromebook Plus este o serie de laptopuri axate pe Productivitate. Pentru a se încadra în aceasta, produsele trebuie să respecte o serie minimă de specificații tehnice.

Cu aceeași ocazie, Google anunță că va oferi celor care cumpără unul din aceste laptopuri acces gratuit timp de un an la abonamentul Google One AI Premium, care oferă, pe lângă aplicațiile obișnuite ale companiei, acces la Gemini și 2TB stocare online.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
ai
chromebook plus