Compania americană Intuitive Cloud intră pe piața din România. Caută sute de angajați

Compania americană Intuitive Cloud intră pe piața din România. Caută sute de angajați
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2024

Compania americană Intuitive Cloud, specializată în inginerie cloud, intră pe piața din România. Firma vrea să angajeze în 2024 peste 200 de specialiști IT în România și Ungaria.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Compania nu intenționează să deschidă un birou fizic în România, astfel că joburile vor fi remote, a anunțat Hays Romania.

Mega Image își urcă puternic profitul în România. Proprietarul a decis să mizeze pe inteligența artificială CITEȘTE ȘI Mega Image își urcă puternic profitul în România. Proprietarul a decis să mizeze pe inteligența artificială

Înființată în urmă cu 12 ani, compania IT s-a extins pe piețele din America de Nord și Marea Britanie. Compania susține că are printre clienții săi peste 130 de companii listate în Fortune 1000, inclusiv din sectorul bancar, al serviciilor financiare, asigurărilor, sănătății, energiei, telecomunicațiilor și producției, scrie StartUp Cafe.

Intuitive Cloud oferă soluții și servicii de migrare și modernizare în Cloud, securitate cibernetică și data/ML/AI/GenAI și are parteneriate cu furnizori de public cloud, cum ar fi AWS, Google și Microsoft Azure.

În prezent, Intuitive are peste 400 de angajați la nivel global.

Firma are și o ramură de inovare care investește în startup-uri precum DevRev, ArmorCode, EndorLabs, Tessell, SAFE.security, Datamin și altele.

viewscnt
Afla mai multe despre
intuitive cloud
angajari