Google încetează să mai producă Chromecast

Google încetează să mai producă Chromecast
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 aug 2024

După ce a lansat noul dispozitiv de streaming, numit TV Streamer, Google a anunțat că va înceta să mai producă vechile Chromecast-uri.

Un nou produs Google a ajuns la final de ciclu, însă, de data aceasta nu pentru că gigantul american a renunțat pur și simplu la el, ci pentru că l-a înlocuit cu o versiune mai bună.

Urmărește-ne și pe Google News

Schimbarea de generații face ca vechiul Chromecast, care există pe piață, în diverse variante, de mai bine de zece ani, să nu mai fie produs de Google de acum înainte.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Google se pregătește să restricționeze unele extensiile pentru browser-ul Chrome CITEȘTE ȘI Google se pregătește să restricționeze unele extensiile pentru browser-ul Chrome

Asta deoarece compania se va limita la producerea noului Google TV Streamer, pe care tocmai l-a prezentat și care va intra pe piață din 24 septembrie.

De partea cealaltă, dispozitivele Chromecast vor mai fi găsite în magazin doar până la epuizarea stocurilor.

Lansat tocmai ca înlocuitor pentru Chromecast, noul TV Streamer este un dispozitiv cu un nou format, care, în loc să atârne de firul HDMI, poate fi plasat, elegant, pe masă, lângă televizor.

TV Streamer va costa 100 de dolari, spre deosebire de primul dispozitiv Chromecast, care aducea funcții de smart TV pentru doar 30 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
chromecast
tv streamer