Google ar putea afișa rețete complete direct în pagina cu rezultate

Google ar putea afișa rețete complete direct în pagina cu rezultate
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 11:14

O noua facilitate testată de Google aduce direct în paginile de rezultate ale motorului de căutare rețetele site-urilor de profil.

Google derulează un nou experiment, prin care utilizatorii pot vedea rețete întregi în paginile cu rezultate ale motorului de căutare. Acesta preia rețetele de pe site-urile de specialitate și le prezintă într-un format simplu.

Urmărește-ne și pe Google News

Noua facilitate a fost implementată în modul special de afișare folosit de Google pentru rețete - când un utilizator caută o rețetă pe Google, acesta afișează o imagine de mici dimensiuni, alături de câteva informații succinte.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Google a întrerupt actualizarea ceasurilor sale, din cauza unui update care le blochează CITEȘTE ȘI Google a întrerupt actualizarea ceasurilor sale, din cauza unui update care le blochează

Experimentul introduce link-ul Quick view, care este afișat pe imagine. Apăsarea acestui duce la afișarea în întregime a rețetei în coloana laterală a paginii cu rezultatele căutării.

Dacă va fi introdusă în urma testului, această facilitate ar putea servi utilizatorilor nemulțumiți se spam-ul cu care se confuntă când intră pe majoritatea site-urilor culinare, care introduc o mare cantitate de text special pentru motoarele culinare, dar inutilă pentru utilizatorii care vor să afle doar cum pot găti o anumită mâncare.

Pe de altă parte, dacă decide să introducă oficial această funcție, Google va păgubi de trafic o mare parte a acestei nișe de site-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
rețete