Gemini pentru Messages este disponibil tuturor smartphone-urilor cu Android

Gemini pentru Messages este disponibil tuturor smartphone-urilor cu Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 iun 2024

Google extinde disponibilitatea funcțiilor de AI din aplicația Messages, care pot fi de acum folosite pe toate smartphone-urile cu Android compatibile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Noile funcții de AI prin intermediul aplicației Messages au fost anunțate la începutul anului și au fost disponibile până acum doar pe smartphone-urile Pixel și Galaxy.

Acum, Google dă undă verde pentru integrarea acestor funcții și celorlalți producători, care pot oferi propriilor utilizatori posibilitatea de a folosi AI-ul companiei prin aplicația Messages.

Inteligența Artificială va înlocui unele părți ale procesului de angajare. O mare companie a economisit deja peste 100.000 de ore CITEȘTE ȘI Inteligența Artificială va înlocui unele părți ale procesului de angajare. O mare companie a economisit deja peste 100.000 de ore

Conform paginii oficiale de suport tocmai actualizate de Google, Gemini pentru Messages poate fi adăugat pe orice smartphone dotat cu cel puțin 6GB de memorie RAM.

Funcțiile de AI sunt acum disponibile, doar în limba engleză, în 164 de țări, cu condiția ca utilizatorul să aibă peste 18 ani.

Gemini pentru Messages permite utilizatorilor să interacționeze și să pună întrebări AI-lui dezvoltat de Google direct din aplicația implicită pentru chat a smartphone-urilor cu Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
gemini
messages
ai
smartphone
android