FOTO Samsung deschide prima sa cafenea în România

FOTO Samsung deschide prima sa cafenea în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2024

Samsung deschide în Iulius Mall Cluj o cafenea, denumită Galaxy AI Café, un loc în care vizitatorii vor putea să bea cafea în timp ce testează noile funcții AI de pe cele mai recente dispozitive Samsung. Spațiul este prezentat ca destinat în special tinerilor din Generația Z (cei născuți între 1995 și 2010).

„Suntem încântați să aducem conceptul Galaxy AI Café în România, la Cluj-Napoca, un oraș plin de viață și energie. Ne dorim să democratizăm accesul oamenilor la inteligența artificială prin crearea unui spațiu în care să explorăm împreună cum AI poate transforma modul în care comunicăm și interacționăm”, spune Tiberiu Dobre, Vicepreședinte al Samsung Electronics în România & Bulgaria.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Google lansează un nou dispozitiv de streaming CITEȘTE ȘI VIDEO Google lansează un nou dispozitiv de streaming
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Un alt punct de atracție al cafenelei îl reprezintă ecranul LED din seria Samsung XHB, cel mai mare din Europa. Ecranul este rezistent la intemperii și eficient energetic.

FOTO Samsung deschide prima sa cafenea în România

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
cafenea