FOTO Motorola deschide primul magazin de tip shop-in-shop în România

FOTO Motorola deschide primul magazin de tip shop-in-shop în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2024

Motorola anunță deschiderea primului magazin de tip shop-in-shop din România, amplasat în noul magazin Altex România din București Nord, ca parte a inițiativei de a consolida zona de expunere în cadrul principalului retailer al producătorului, Altex România.

Spațiul dedicat Motorola are o suprafață de 21 mp și oferă clienților o experiență de shopping împărțită în trei zone distincte de expunere care transmit povestea inovatoare a brandului Motorola. Altfel, la cele trei standuri, clienții vor găsi o zonă dedicată colaborării cu Pantone, un parteneriat început în 2022, care reflectă modul în care culorile și tendințele momentului au fost integrate în designul produselor brandului.

Urmărește-ne și pe Google News
TotalSoft anunță schimbări în acționariat CITEȘTE ȘI TotalSoft anunță schimbări în acționariat
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

O altă zonă este concentrată pe experiența de unboxing, unde clienții vor avea posibilitatea de a experimenta materialele folosite pentru realizarea părților exterioare ale ultimelor generații de telefoane Motorola și de a mirosi parfumul propriu, Motorola Box, care a fost creat în urma colaborării cu Firmenich. Nu în ultimul rând, ultima zonă dispune de un stand special în care clienții vor putea explora și testa direct cele mai noi modele din familiile de telefoane razr, edge și moto g. 

FOTO Motorola deschide primul magazin de tip shop-in-shop în România

FOTO Motorola deschide primul magazin de tip shop-in-shop în România
viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
magazin