FOTO Google pregătește o nouă aplicație de vreme pentru Android

FOTO Google pregătește o nouă aplicație de vreme pentru Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 aug 2024

Alături de noile smartphone-uri Pixel 9, Google este așteptată să lanseze și o nouă aplicație de vreme, care să apară prima oară pe smartphone-urile dezvoltate de companie.

La fel ca smartphone-urile Pixel, despre care au fost deja aflate majoritatea informațiilor înainte de prezentarea oficială, viitoare aplicație meteo a companiei a apărut și ea online înainte de a fi lansată.

Urmărește-ne și pe Google News

Aceasta este deja disponibilă pe magazinul terț de aplicații APKMirror, de unde poate fi descărcată și instalată separat de orice utilizator interesat.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
YouTube vrea să atragă abonații cu un temporizator CITEȘTE ȘI YouTube vrea să atragă abonații cu un temporizator

Numită Pixel Weather, viitoarea aplicație meteo a Google vine cu un design simplu, care oferă acces rapid la condițiile meteo zilnice și săptămânale.

Mai jos, există informații legate de diverse caracteristici meteo, de la umiditate la presiunea atmosferică, organizate pe module ce pot fi ordonate de utilizator după cum consideră necesar.

În plus, dacă sunt activate notificările, utilizatorul va fi avertizat cu privire la ploi, ninsori sau condiții meteo extreme.

Pixel Weather urmează a deveni prima aplicație implicită de de vreme pentru smartphone-urile dezvoltate de Google, care, până acum, se bazau doar pe widget-urile de vreme și aplicațiile terțe.

FOTO Google pregătește o nouă aplicație de vreme pentru Android

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pixel
smartphone
aplicație
vreme
android