Digitalizarea Casei Naționale de Pensii continuă. Licitație estimată la 33,4 milioane de lei

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris joi, 07:37

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a inițiat o licitaie pentru achiziționarea resurselor tehnice și a serviciilor necesare digitalizării documentelor instituției, viitorul contract fiind estimat la 33,4 milioane de lei, fără TVA, pentru 12 luni.

Ofertele vor fi deschise la mijlocul lunii octombrie.

Urmărește-ne și pe Google News

Finanțarea achiziției este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Digitalizarea Casei Naționale de Pensii continuă. Licitație estimată la 33,4 milioane de lei

Mai multe detalii despre licitație AICI.

CNPP mai are în derulare o licitație estimată la 15 milioane de lei, fără TVA, pentru achiziționarea unei soluții software pentru management integrat (ERP), care vizează digitalizarea completă a proceselor, documentelor și datelor ce stau la baza funcționării direcțiilor economic și de resurse umane ale instituției. Detalii AICI.

Asocierea Arobs Systems (lider) și Wing Leading Edge a depus singura ofertă în cadrul unei procedurii de achiziție a CNPP dezvoltarea și implementarea noului sistem informatic integrat al instituției.

Contractul va avea o durată de 17 luni de la data atriburii și a fost estimat la 110,32 milioane de lei, fără TVA. Prin achiziția noului sistem informatic va fi creată la nivelul CNPP o infrastructură tehnologică modernă și eficientă, esențială pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și optimizarea proceselor interne.

Mai multe detalii AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnpp
licitatie
digitalizare