Crește traficul Reddit, probabil datorită Google

Crește traficul Reddit, probabil datorită Google
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 iun 2024

Traficul Reddit a crescut cu 39% față de anul trecut, conform datelor publicate de Similarweb.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Proaspăt listată la bursă, Reddit este una dintre platformele sociale cu un mare potențial de creștere, iar asta reiese și din nivelul cu care aceasta a crescut în ultima perioadă.

Conform Similarweb, traficul Reddit a crescut cu 39% în comparație cu nivelul de anul trecut, mult peste majoritatea rețelelor sociale.

YouTube anulează conturile create cu VPN CITEȘTE ȘI YouTube anulează conturile create cu VPN

În lipsa unei explicații bazate de date oficiale, se crede că responsabil pentru această creștere ar fi Google, (motorul de căutare) care oferă o vizibilitate mai mare rezultatelor provenite de la Reddit.

Motorul de căutare Google este din ce în ce mai criticat pentru relevanța scăzută a rezultatelor, coroborată cu numeroase reclame și mult spam, care fac dificilă găsirea unor răspunsuri elocvente la căutările utilizatorilor.

Reddit, de cealaltă parte, se bucură de multe răspunsuri date de utilizatori la discuțiile și întrebările cu ceilalți utilizatori ai platformei.

Deja, mulți utilizatori au ajuns să folosească Google doar pentru a căuta pe Reddit și, asta, pentru că motorul intern de căutare al Reddit este foarte slab.

Cele două companii au deja și un parteneriat, prin care Google poate folosi conținutul Reddit pentru a-și antrena AI-ul. Creșterea vizibilității ar putea fi și o clauză a acestui contract.

viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
google
trafic