ChatGPT permite și utilizatorilor care nu plătesc abonament să creeze imagini

ChatGPT permite și utilizatorilor care nu plătesc abonament să creeze imagini
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 aug 2024

O funcție ChatGPT disponibilă până acum doar în cadrul abonamentului lunar de 20 de dolari, generarea imaginilor, devine accesibilă utilizatorilor care folosesc gratuit chatbot-ul.

După ce a lansat anul trecut în septembrie posibilitatea generării imaginilor cu ajutorul modelului lingvistic DALL-E 3 pentru abonați, aceeași facilitate poate fi acum folosită și de cei care nu plătesc abonament.

Urmărește-ne și pe Google News

Spre deosebire de abonați, însă, restul utilizatorilor nu pot crea decât cel mult două imagini pe zi.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Aplicațiile ChatGPT câștigă din ce în ce mai mulți bani CITEȘTE ȘI Aplicațiile ChatGPT câștigă din ce în ce mai mulți bani

Crearea imaginilor nu diferă fundament de comunicarea scrisă sau verbală cu chatbot-ul. Comenzile pentru crearea imaginilor pot fi date în aceeași manieră - în scris sau prin comenzi vocale.

Imaginile create sunt afișate în rând cu textul, de unde pot fi salvate sau partajate. ChatGPT folosește, însă, formatul .webp, care nu este suportat, încă, de toate aplicațiile.

Funcția de generarea a imaginilor pentru conturile gratuite va fi implementată în zilele care urmează, însă, în unele cazuri, este deja disponibilă.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
dall-e 3
imagini
chatbot
ai