Disney face, pentru prima oară, profit din streaming

Disney face, pentru prima oară, profit din streaming
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 aug 2024

Serviciile de streaming deținute de Disney au realizat profit în ultimul trimestru pentru prima oară de când există, iar compania anunță că va începe, în curând, să blocheze partajarea conturilor.

Serviciile de streaming Disney+, Hulu și  ESPN+ au adus împreună în ultimul trimestru 47 de milioane de dolari pentru Disney.

Urmărește-ne și pe Google News

Asta după ce, tot împreună, cele trei au provocat anul trecut pierderi pentru companie de 512 milioane de dolari.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Spotify oferă, din nou, acces la versuri tuturor utilizatorilor CITEȘTE ȘI Spotify oferă, din nou, acces la versuri tuturor utilizatorilor

Pe de altă parte, Disney+ a atras sub un milion de utilizatori noi în Statele Unite și Canada pe parcursul ultimului trimestru, aducând numărul acestora la 54,8 milioane.

Disney+ va începe să blocheze partajarea parolei, după modelul Netflix, „la modul serios”, în luna septembrie, anunță șeful Disney, Bob Iger.

Blocarea partajării parolelor a fost anunțată la puțin timp după ce Disney a operat o nouă scumpire în Statele Unite, unde Disney+ Premium fără reclame a ajuns să coste 16 dolari, de la 14 dolari.

Când s-a lansat, în urmă cu cinci ani, Disney+ costa numai șapte dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
disney
disney+
streaming
video