Casca Apple Vision Pro, lansată în Europa

Casca Apple Vision Pro, lansată în Europa
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 iul 2024

Prima cască Apple de realitate mixtă a fost lansată în afara Statelor Unite, fiind acum disponibilă și în câteva țări europene.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
18 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

După lansarea în Statele Unite la începutul anului, casca Vision Pro ajunge acum în Europa, putând fi cumpărată în Franța, Germania și Regatul Unit.

În afară de cele trei țări europene, Vision Pro este acum lansată și în Australia și Canada.

Google și Apple vor oferi o funcție de transfer a fotografiilor din Google Photos pe iCloud CITEȘTE ȘI Google și Apple vor oferi o funcție de transfer a fotografiilor din Google Photos pe iCloud

Este al doilea val de extindere al disponibilității operat de Apple pentru prima sa cască de realitate mixtă, după ce, la finalul lunii iunie, aceasta a fost lansată în China, Hong Kong, Japonia și Singapore.

De când a lansat-o inițial, în februarie, Apple a continuat să adauge conținut pentru Vision Pro, inclusiv jocuri pentru serviciul Arcade și filme pentru Apple TV.

Prețul căștii rămâne neschimbat, aceasta costând 3.500 de dolari, iar eventualele accesorii pot adăuga alte câteva mii de dolari.

Compania americană pare să lucreze deja o nouă cască, mai ieftină, care să se bucure de o adopție pe scară mai largă.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
vision pro
casca
realitate mixtă