X gândește o nouă funcție

X gândește o nouă funcție
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 iul 2024

X, fostă Twitter, ar putea avea, în curând, o funcție de dislike, însă, nu pentru postări, ci pentru comentariile acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
18 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În codul aplicației X de iOS au fost descoperite referințe către o viitoare funcție dislike pe care platforma o va implementa și care se află în lucru în prezent.

Conform acelorași referințe, viitoarea facilitate nu va avea legătură cu postările, ci cu comentariile și va avea un rol important în modul în care acestea vor fi ordonate - cel mai probabil, postările vor fi ordonate în funcție de numărul de like-uri și dislike-uri.

Rețeaua socială X, fosta Twitter, ar încălca regulile privind serviciile digitale impuse de UE CITEȘTE ȘI Rețeaua socială X, fosta Twitter, ar încălca regulile privind serviciile digitale impuse de UE

Din câte se pare, funcția dislike pare va funcționa într-un mod similar butonul de votare negativă a postărilor și comentariilor din cadrul Reddit.

În fapt, Twitter, a mai testat o astfel de facilitate, înainte de a fi cumpărată de Elon Musk. Atunci, platforma a încercat un sistem cu votare pozitivă și negativă identic cu cel de la Reddit.

Acum, din punct de vedere grafic, butonul de dislike ar putea lua forma unei inimi rupte, conform referințelor descoperite din cod. Astfel, funcția butonul ar fi ușor de înțeles de utilizatori, având aspectul și rolul opus funcției like.

Nu se știe, însă, când și exact cum va implementa, în final, X această funcționalitate, putând apărea schimbări până când aceasta va ajunge la versiunea finală.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
twitter
dislike