Apple schimbă titulatura conturilor necesare pentru folosirea produselor sale

Apple schimbă titulatura conturilor necesare pentru folosirea produselor sale
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iun 2024

Apple ID se va numit Apple Account, într-un rebranding lipsit de schimbări fundamentale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Începând cu noile versiuni ale sistemelor sale de operare, ce vor fi lansate la toamnă, conturile Apple nu se vor mai numi Apple ID, ci vor deveni Apple Account.

Această schimbare are scopul de a crea o experiență consistentă de logare în conturile de utilizator pentru posesori dispozitivelor Apple, spune compania americană.

Elon Musk amenință că va interzice telefoanele iPhone la companiile sale. Ce l-a nemulțumit CITEȘTE ȘI Elon Musk amenință că va interzice telefoanele iPhone la companiile sale. Ce l-a nemulțumit

Schimbarea de nume nu aduce nicio modificarea de substanță pentru conturile Apple - nu vor fi schimbate funcțiile acestora și nici modul în care utilizatorii vor face logarea.

Pentru utilizatori, singura schimbare vizibilă va fi că, la Settings, în fruntea listei de secțiuni, în loc de Apple ID va scrie Apple Account.

Noile sisteme de operare ale companiei vor fi lansate în toamnă, cel mai probabil în a doua parte a lunii septembrie, și, tot de atunci, va intra în vigoare și noua titulatură a conturilor Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
conturi
iphone
ios