Încă o mutare în forță pentru românii de la Trans Sped: Tiberius Popa, numit în funcția de CEO al companiei

Încă o mutare în forță pentru românii de la Trans Sped: Tiberius Popa, numit în funcția de CEO al companiei
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 3 iun 2024

După ce acum câteva luni l-a adus în funcția de președinte CA pe Răsvan Radu, fost CEO UniCredit Bank timp de 18 ani, Trans Sped a făcut recent un nou transfer de top. Zilele trecute, compania și-a întărit garnitura de conducere prin numirea lui Tiberius Popa ca CEO al companiei.

Popa aduce cu el o bogată experiență în implementarea de mari proiecte de IT și telecomunicații, având un parcurs profesional impresionant în funcții de conducere la companii de top precum Ooredoo Group Qatar, Vodafone, Deutsche Telekom, Orange și UPC. De asemenea, noul CEO al Trans Sped este absolvent al MBA Telfer School of Management at University of Ottawa, dar și al programelor Young Presidents Organization-Harvard Business School, Insead, IMD și este specializat în dezvoltarea și implementarea de mari proiecte la nivel corporativ.

Urmărește-ne și pe Google News

Tiberius Popa preia conducerea Trans Sped într-un moment de expansiune și inovare, cu oportunități majore pentru compania românească de a-și consolida poziția atât pe piața internă cât și pe piața internațională. Potrivit oficialilor companiei, cifra de afaceri și profitul Trans Sped s-au dublat în primul trimestru al anului 2024 față de perioada similară din 2023, cu potențial de creștere semnificativ în perioada următoare.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

"Mă bucur că m-am alăturat unei echipei solide de profesioniști și că pot contribui la succesul Trans Sped prin fructificarea oportunităților globale din domeniul digitalizării și al automatizării proceselor. Am urmărit în ultimii ani activitatea Trans Sped și am apreciat reușitele pe care le-a obținut. Sunt convins că acum putem deschide un nou capitol important pentru companie și putem crește ritmul dezvoltării și al extinderii operațiunilor noastre. Țintim piețele emergente din întreaga lume și ne concentrăm pe economiile cu potențial din Asia, Africa și America de Sud”, a declarat Tiberius Popa.

Această nouă numire strategică la conducerea Trans Sped reflectă ambițiile companiei românești de a-și consolida poziția pe piață și de a fructifica oportunitățile oferite de numeroasele proiecte în care este implicată. Trans Sped este parte a consorțiului condus de Institutul de Științe Spațiale care va realiza proiectul Quantec, Centrul Național de Referință în domeniul comunicațiilor cuantice. De asemenea, compania românească are o puternică prezență pe piața Orientului apropiat, în special în țările din zona Golfului Persic, și dezvoltă aici mai multe proiecte în colaborare cu instituții publice și private.

Trans Sped are deja un palmares impresionant de inovații, fiind prima din România care a introdus semnătura electronică cu chei criptografice în cloud, a dezvoltat soluția Long Term Preservation și a implementat servicii de identificare video la distanță acreditate ADR. Trans Sped se mândrește de asemenea cu recunoașterea internațională a serviciilor sale, fiind un furnizor de servicii de încredere (Trust Service Provider) cu certificate digitale incluse în Lista de Încredere a UE (EU Trusted List) și cross-certificate cu Federal Bridge of US, recunoscute inclusiv de US Food & Drug Administration. În plus, Trans Sped este membru al organizațiilor SAFE Identity, ETSI și Cloud Signature Consortium. Prin soluțiile sale inovatoare, Trans Sped sprijină companii din diverse sectoare, inclusiv farmaceutic, biotehnologie, financiar-bancar, asigurări, utilități, retail și automotive, în eforturile lor de digitalizare și optimizare a eficienței operaționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
trans sped
tiberius popa