FOTO Transilvania Investments are un nou președinte

FOTO Transilvania Investments are un nou președinte
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2024

Marius Moldovan preia, oficial, rolul de președinte executiv al fondului de investiții Transilvania Investments, odată cu avizul Autorității de Supraveghere Financiară.

Alături de Stela Corpacian și Răzvan Raț, vicepreședinți executivi, Marius Moldovan își asumă misiunea de a implementa strategia de dezvoltare a fondului pentru următorii 4 ani, concentrată pe maximizarea randamentelor pentru investitori și asigurarea unei creșteri sustenabile.

Urmărește-ne și pe Google News
Tranzacție: Romcim a preluat Tehno World, care deține o fabrică de țevi la Fălticeni CITEȘTE ȘI Tranzacție: Romcim a preluat Tehno World, care deține o fabrică de țevi la Fălticeni
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Cu o experiență de două decenii în piața de capital din România, Marius Moldovan revine în echipa executivă a fondului pe investiții pe care a mai coordonat-o, ca președinte, în perioada 2020-2021.

Tot atunci, în vara anului 2021, Radu Claudiu Roșca, membru al Directoratului SIF Transilvania din vara anului trecut, preluase postul de Președinte Executiv/Director General al SIF Transilvania.

.

FOTO Transilvania Investments are un nou președinte

Transilvania Investments administrează, la data de 30.06.2024, active în valoare totală de 2.061,88 milioane lei, în creștere cu 38,19% față de valoarea înregistrată în aceeași perioadă a anului precedent și în creștere cu 13,04% comparativ cu 31.12.2023.

Fondul de investiții a început, în luna iulie, distribuirea către acționari  a dividendelor aferente exercițiului financiar 2023, în valoare brută de 0,015 lei/acțiune.

viewscnt
Afla mai multe despre
transilvania investments
marius moldovan