SafeTech innovations promovează o majorare de capital cu acțiuni gratuite

SafeTech innovations promovează o majorare de capital cu acțiuni gratuite

Sursa foto: Marcus Miranda | dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 13 aug 2024

Companie din domeniul securității cibernetice, SafeTech propune o distribuție de acțiuni nou-emise către acționari pentru luna decembrie.

Consiliul de Administrație al SafeTech Innovations (SAFE) a convocat pentru 18-19 septembrie Adunările Generale ale Acționarilor, pe ordinea de zi figurând propuneri cu privire la o operațiune de majorare a capitalului social. Aceasta ar urma să se realizeze prin utilizarea sumei de 2,68 milioane lei, reprezentând prime de emisiune aferente majorărilor de capital social desfășurate de către societate și a sumei de 16,24 milioane lei, reprezentând parte din rezultatul raportat aferent anilor 2020-2023.

Urmărește-ne și pe Google News

Astfel, capitalul social ar urma să fie majorat cu 18,92 milioane lei, prin emiterea a 94,63 milioane acțiuni noi cu valoare nominală de 0,2000 lei/acțiune, și să ajungă la 32,54 milioane lei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Fondul de pensii de la Pilonul II al Allianz – plasamente de sute de milioane de euro în piețele externe. Investiții în companii din industria semi-conductorilor și în inteligența artificială CITEȘTE ȘI Fondul de pensii de la Pilonul II al Allianz – plasamente de sute de milioane de euro în piețele externe. Investiții în companii din industria semi-conductorilor și în inteligența artificială

Titlurile nou-emise ar urma să fie distribuite acționarilor înregistrați la data de 4 decembrie 2024 (cu ex-data 3 decembrie 2024), într-o rată de distribuție de 1,39 acțiuni noi alocate la fiecare acțiune deținută. Data plății titlurilor este 5 decembrie 2024.

SafeTech Innovations s-a listat în anul 2021 pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare AeRO al Bursei de Valori București, iar din februarie 2023, titlurile sale au fost promovate la cota pieței reglementate. La ultimul preț de închidere de 2,3900 lei/acțiune, capitalizarea bursieră a societății se ridică la 162,72 milioane lei (32,70 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
safetech innovations
bvb
bursa