Prebet Aiud obține finanțare PNRR

Prebet Aiud obține finanțare PNRR
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 15 aug 2024

Companie care recent a semnat un contract cu valoare de 6 ori cifra de afaceri a anului 2023, Prebet accesează finanțare europeană prin PNRR care include și o componentă nerambursabilă.

Prebet Aiud (PREB) a notificat investitorii de pe bursă asupra încheierii unui constract de finanțare pentru acordarea tranșei nerambursable din Componenta 6 Energie a programului european PNRR, măsura privind asigurarea eficienței energetice în sectorul industrial.

Urmărește-ne și pe Google News

Valoarea totală a proiectului derulat de fabricantul de produse din beton este de 11, 63 milioane lei, din care valoarea eligibilă este în cuantum de 11,53 milioane lei, iar componenta nerambursabilă este de 6,34 milioane lei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Companie cu nou acționar din Cehia, Transilvania Broker de Asigurare afișează un profit net drastic redus la S1 CITEȘTE ȘI Companie cu nou acționar din Cehia, Transilvania Broker de Asigurare afișează un profit net drastic redus la S1

Prebet a anunțat la jumătatea lunii iunie că a semnat un contract cu o valoare de 333,99 milioane lei (67,12 milioane euro), inclusiv TVA, echivalent cu mai mult de 6 ori cifra de afaceri a anului trecut. Prefabricatele contractate vor fi produse și livrate succesiv de companie, în baza unui calendar convenit între părți. Valabilitatea contractului este de 71 de luni.

Prebet este listată la cota pieței reglementate a BVB, unde a avut o evoluție explozivă în contextul mai multor contracte, dar titlurile sale s-au corectat agresiv în această vară. La ultimul preț de închidere, de 3,1000 lei/acțiune, societatea controlată de un grup de acționari din Bistrița are o capitalizare bursieră de 129,63 milioane lei (26,05 milioane euro). Este o valoare de piață la mai puțin de jumătate față de ultimul contract.

viewscnt
Afla mai multe despre
prebet
bvb
bursa
beton
pnrr