Lion Capital și-a majorat deținerea la fostul hotel Intercontinental

Lion Capital și-a majorat deținerea la fostul hotel Intercontinental
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2024

Lion Capital și-a majorat deținerea la fostul hotel Intercontinental din capitală la 40%, în urma tranzacției anteriorare semnalate de Profit.ro.

Participația a urcat astfel de la 29,9% la 40,1%.

Urmărește-ne și pe Google News
Bursa americană a înregistrat cea mai bună zi din ultimii doi ani, recuperând aproape integral pierderea de la începutul săptămânii. Totuși, bursele asiatice nu au reușit, în această dimineață, să meargă pe “valul creșterilor din SUA” CITEȘTE ȘI Bursa americană a înregistrat cea mai bună zi din ultimii doi ani, recuperând aproape integral pierderea de la începutul săptămânii. Totuși, bursele asiatice nu au reușit, în această dimineață, să meargă pe “valul creșterilor din SUA”
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Profit.ro a semnalat că pe segmentul AeRo a fost realizată o operațiune de piață cu 83,35 milioane de acțiuni ale Grand Hotel Bucharest (RCHI), reprezentând 1,00% din titlurile companiei care operează celebrul hotel din Piața Universității care a operat peste jumătate de veac sub franciza Intercontinental. Efectuat la prețul de 0,2520 lei/acțiune, cu 13,51% peste ultima cotație de închidere de la acel moment, transferul s-a ridicat la 21,00 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca transilvania
bvb
bursa
sphera franchise
omv petrom
fondul proprietatea
romgaz
hidroelectrica