Percheziții la clinica Sanador. Pacienții ar fi plătit pentru operații decontate de CAS. Reacția spitalului

Percheziții la clinica Sanador. Pacienții ar fi plătit pentru operații decontate de CAS. Reacția spitalului
scris 27 feb 2019

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice au efectuat percheziții la sediul din București al Spitalului Sanador, după ce au primit informații ca reprezentanții acestuia ar fi cerut bani pentru decontarea unor operații, atât de la Casa de Sănătate, cât și de la pacienți.

Anchetatorii au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară în București, la sediile administrative ale unității sanitare private, într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, conform Știrile Pro TV.

Urmărește-ne și pe Google News
Spania a devenit cea mai sănătoasă țară din lume. România nu este în primele 50 de țări, fiind devansată de Liban, Macedonia sau Albania CITEȘTE ȘI Spania a devenit cea mai sănătoasă țară din lume. România nu este în primele 50 de țări, fiind devansată de Liban, Macedonia sau Albania

"Spitalul Clinic Sanador colaborează pe deplin cu instituțiile abilitate în vederea lămuririi oricărui aspect din activitatea sa și va furniza absolut toate datele și documentele necesare în acest sens", a fost reacția clinicii.

Înființată în anul 2001, rețeaua Sanador este deținută de Doris și Florin Andronescu și se numără printre cei mai importanți operatori de servicii medicale private, alături de MedLife, Regina Maria și Medicover.

Rețeaua Sanador este prezentă doar în București și mai cuprinde, pe lângă centrul oncologic, un spital, cinci clinici (Victoriei, Decebal, Băneasa, Buzești și Militari) și un laborator.

Omul de afaceri Florin Andronescu a mai fost implicat în afacerile Flanco – retailer de electrocasnice și în Credisson - companie de creditare.

viewscnt
Afla mai multe despre
sanador
perchezitii
cas
decontari