LIFE Group continuă expansiunea pe plan local

LIFE Group continuă expansiunea pe plan local
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:41

LIFE Group, brandul sub care operează clinicile stomatologice LIFE Dental Spa și VivoDental, continuă expansiunea pe plan local după ce a inaugurat recent primul centru dentar dedicat copiilor, specializat în ortodonție, ce a fost deschis în cartierul Dorobanți din Capitală.

Totodată, a fost inaugurată și prima clinică dentară din vestul țării - la Timișoara, ambele clinici necesitând investiții ce au depășit 1 milion euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Tranzacție: Grupul Ascendis a preluat revistele Cariere și HR Manager CITEȘTE ȘI Tranzacție: Grupul Ascendis a preluat revistele Cariere și HR Manager
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

„Noua clinică LIFE Dental Spa - Ortho & Kids reprezintă o investiție realizată în regim de parteneriat - în franciză, în timp ce clinica LIFE Dental Spa Timișoara este susținută din resurse proprii”, a precizat Ștefan Obreja, CEO LIFE Group.

Cu cele două noi deschideri, lanțul de clinici LIFE Dental Spa ajunge la 14 unități în întreaga țară și, alături de cele două clinici VivoDental din București, la un total de 16 clinici stomatologice.

LIFE Group reprezintă asocierea brandurilor LIFE Dental Spa, LIFE Beauty și VivoDental și a luat naștere în anul 2023. Activitatea LIFE Group vizează, pe de-o parte, servicii stomatologice profesionale ce utilizează laserul în diferite proceduri și tratamente dentare (LIFE Dental Spa și VIVO Dental), precum și un nou concept revoluționar de medicină regenerativă și de beauty, psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging sau nutriție - denumit LIFE Beauty.

viewscnt
Afla mai multe despre
life group
clinică stomatologică