Un nou mare parc fotovoltaic lansat în România, de o companie cu capital 100% românesc

Un nou mare parc fotovoltaic lansat în România, de o companie cu capital 100% românesc
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:31

W4Energy, companie de investiții în energie regenerabilă cu capital 100% românesc, va cel mai mare proiect al său, construcția unui parc fotovoltaic de 5MWp.

Compania deține un portofoliu extins de proiecte fotovoltaice finalizate ce însumează 22MWp capacitate instalată. 

Urmărește-ne și pe Google News
Grupurile energetice Eni și BP reiau activitățile de foraj în Libia, după o pauză de 10 ani CITEȘTE ȘI Grupurile energetice Eni și BP reiau activitățile de foraj în Libia, după o pauză de 10 ani
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
28 noiembrie - Profit Financial.forum

Proiectul WFUltra vizează construcția celui mai mare parc fotovoltaic dezvoltat până în prezent de compania W4Energy, ce va avea o capacitate instalată de 5MWp.

Producția estimată a parcului va fi 9.000.000kWh pe an, toate echipamentele utilizate fiind certificate și aprobate de Ministerul Energiei.

Parcul fotovoltaic va fi amplasat strategic în județul Ilfov, beneficiind de o expunere solară optimă, care contribuie semnificativ la creșterea performanței și eficienței producției de energie. Acesta se va desfășura pe o suprafață de 49.800mp, fiind dotat cu peste 8.540 de panouri fotovoltaice de ultimă generație, care utilizează tehnologii de vârf pentru a maximiza eficiența energetică și a asigura un impact minim asupra mediului.

ANUNȚ Sute de blocuri din București rămân fără apă caldă și căldură CITEȘTE ȘI ANUNȚ Sute de blocuri din București rămân fără apă caldă și căldură

W4Energy a dezvoltat proiecte fotovoltaice de anvergură, ajungând la o putere instalată de 22 MWp și atrăgând peste 270 de investitori în portofoliul său.

W4Energy este subsidiara companiei Blvd Support, controlată integral de Gherghina Constantinescu, conform termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
parc fotovoltaic
w4energy