Termoenergetica începe săptămâna viitoare încărcarea cu apă și probele de presiune la instalațiile interioare

Termoenergetica începe săptămâna viitoare încărcarea cu apă și probele de presiune la instalațiile interioare
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 14:57

Termoenergetica anunță că va începe miercuri, 18 septembrie, încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalațiile interioare.

Acțiunile sunt necesare în vederea pregătirii rețelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire, informează compania pe Facebook, transmite Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Chery Auto ia în considerare Europa de Est pentru o nouă uzină CITEȘTE ȘI Chery Auto ia în considerare Europa de Est pentru o nouă uzină
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

„Rugăm clienții companiei să se asigure că lucrările la instalațiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundații în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora. Vă reamintim că este obligația asociațiilor de proprietari de a se asigura că instalațiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcționare și că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor”, transmite compania.

Data exactă de începere a furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunțată ulterior, după îndeplinirea condițiilor legale. Conform HG 425/1994, modificată prin HG 337/2018, începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban ar urma să aibă loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00 – 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici.

Compania reamintește și faptul că, potrivit prevederilor legale, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert”, menționează sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
termoenergetica
apă