Mandatul directorului general al Rompetrol a fost prelungit cu un an

Mandatul directorului general al Rompetrol a fost prelungit cu un an
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 12:30

Consiliul de Administrație al Rompetrol Rafinare (RRC) a decis marți prelungirea mandatului directorului general al companiei, Florian-Daniel Pop, pentru un an, până la data de 30 septembrie 2025, informează RRC.

„Societatea Rompetrol Rafinare S.A. (denumită în continuare „Societatea” sau „RRC”) informează acționarii și investitorii asupra Deciziei nr. 1 adoptate de Consiliul de Administrație al RRC în data de 10 septembrie 2024 privind prelungirea mandatului Directorului General al Rompetrol Rafinare S.A., Florian-Daniel Pop, pentru 1 an, respectiv începând cu 1 octombrie 2024 și care va expira la data de 30 septembrie 2025 (ultima zi de mandat). Florian-Daniel Pop ocupă funcția de Director General de la data de 30 septembrie 2023 până la data de 30 septembrie 2024″, se arată în documentul citat.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO România declară interconectarea pe gaze cu Serbia de importanță națională. Vecinii își vor reduce și mai mult dependența de Rusia accesând zăcămintele din Marea Neagră CITEȘTE ȘI FOTO România declară interconectarea pe gaze cu Serbia de importanță națională. Vecinii își vor reduce și mai mult dependența de Rusia accesând zăcămintele din Marea Neagră
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Pop a absolvit Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie din cadrul Universității Ovidius Constanța, unde a obținut diploma de licență în Tehnologia Prelucrării Țițeiului și Gazelor. De asemenea, acesta are și o diplomă de masterat în Managementul Prelucrării Țițeiului și Gazelor, obținută la aceeași universitate, scrie Agerpres.

Cu o experiență profesională de peste 20 de ani, Florian-Daniel Pop a ocupat diverse roluri în rafinăria Petromidia, dar și în unități de producție din afara țării.

Acționarii semnificativi ai Rompetrol Rafinare SA sunt KMG International (54,63% – direct și indirect) și Statul Român, prin Ministerul Energiei (44,7%).

viewscnt
Afla mai multe despre
rompetrol
florian pop