OMV Petrom externalizează anumite servicii, cu tot cu angajați

OMV Petrom externalizează anumite servicii, cu tot cu angajați
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 13:46

Consiliul Concurenței a autorizat o tranzacție prin care OMV Petrom va externaliza către asocierea formată din Eugen Trans și Rohrer Oil & Gas Services anumite servicii, împreună cu angajații care le deservesc.

Astfel, ar urma să fie externalizate serviciile de planificare a transporturilor, încărcare, descărcare și transport al echipamentelor de la o locație la alta, precum și anumite operațiuni logistice, precum cele de manipulare/ridicare cu macaraua, suplimentare față de cele legate de transportul efectiv.

Urmărește-ne și pe Google News
Negocieri - Cel mai mare consumator de gaze din România, pe cale să fie vândut CITEȘTE ȘI Negocieri - Cel mai mare consumator de gaze din România, pe cale să fie vândut
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Eugen Trans execută construcții civile și industriale, construcții de drumuri și poduri, lucrări cu utilaje de construcții și furnizează servicii de transporturi rutiere cu privire la diverse categorii de mărfuri.

Rohrer Oil & Gas Services furnizează servicii de transport al lichidelor, servicii de mentenanță și intervenții cu privire la întreruperea funcționării sondelor, respectiv servicii de curățenie industrială.

FOTO Start pentru loturile montane ale Autostrăzii Unirii. Vor avea aproape 40 de tuneluri CITEȘTE ȘI FOTO Start pentru loturile montane ale Autostrăzii Unirii. Vor avea aproape 40 de tuneluri

OMV Petrom se ocupă cu extracția petrolului brut, fiind activă pe întregul lanț valoric al energiei: de la explorarea și producția de țiței și gaze naturale, până la rafinarea și distribuția de carburanți, generarea de energie electrică, precum și comercializarea gazelor naturale și a energiei electrice.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața romȃnească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv petrom
servicii