FOTO Mesaj al PPC (fostul Enel) către clienții din România privind programul imediat

FOTO Mesaj al PPC (fostul Enel) către clienții din România privind programul imediat
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2024

Grupul grec PPC, care a preluat afacerile Enel din România, anunță că magazinele din municipiul București și din județele Giurgiu și Ilfov vor fi închise luni, 24 iunie 2024, zi liberă legală. Excepție face magazinul situat în Galeriile Titan din București, care va avea program în intervalul 09.00-20.00.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Serviciul de call center va fi disponibil în data de 24 iunie numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold.

În celelalte zile, magazinele PPC Energie Muntenia vor funcționa după programul obișnuit. 

Anterior, PPC a anunțat că magazinul PPC Energie Muntenia care funcționa la adresa Șoseaua Pantelimon nr.253, București, este relocat în Galeriile Titan (spațiul comercial E0/07), strada Liviu Rebreanu, nr. 6 A,  sector 3.  

FOTO Burger King, acum cu un nou francizat, continuă extinderea în România CITEȘTE ȘI FOTO Burger King, acum cu un nou francizat, continuă extinderea în România

În centrul de relații cu clienții pot fi efectuate și plăți la automatul de tip self-pay.

FOTO Mesaj al PPC (fostul Enel) către clienții din România privind programul imediat

Anterior a fost anunțat că site-ul enel.ro și aplicația MyEnel vor deveni indisponibile începând cu 9 aprilie, ca urmare a pregătirii trecerii la noul site și la noua aplicație mobilă.

Începând cu 10 aprilie, cei care accesează vechiul site sunt redirecționați către www.ppcenergy.ro. De asemenea, începând cu
10 aprilie, clienții vor putea accesa noua aplicație web myPPC la adresa myppc.ppcenergy.ro, iar utilizatorii de sisteme de operare Android și iOS vor putea descărca noua aplicație myPPC în zilele următoare.

FOTO Grupul CEZ își schimbă denumirea în România CITEȘTE ȘI FOTO Grupul CEZ își schimbă denumirea în România

În plus, de la aceeași dată, noile adrese de e-mail pentru clienți sunt contact-energiemuntenia@ppcgroup.com, pentru clienții PPC Energie Muntenia, respectiv contact-energie@ppcgroup.com, pentru clienții PPC Energie.

Numărul de telefon al serviciului de relații cu clienții rămâne neschimbat. Astfel, pentru a intra în contact cu un consultant PPC Energie Muntenia sau PPC Energie, clienții pot suna la 021.9977 (număr cu tarif normal, apelabil din România și străinătate) în intervalul
8:00 – 20:00, de luni până vineri.

FOTO Grupul CEZ își schimbă denumirea în România CITEȘTE ȘI FOTO Grupul CEZ își schimbă denumirea în România

Le fel ca până acum, plățile se vor putea efectua online, prin direct debit sau transfer bancar. Pentru clienții care preferă plata numerar, există automate de plată de tip self-pay, amplasate în magazinele PPC Energie din București și zece județe (Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea), precum și în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland și în alte magazine alimentare.

viewscnt
Afla mai multe despre
ppc
myenel