ANUNȚ Alte sute de blocuri din București rămân fără apă caldă

ANUNȚ Alte sute de blocuri din București rămân fără apă caldă
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iul 2024

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că se vor efectua lucrări de înlocuire, modernizare și de reparații pe conductele rețelei termice, în zone din sectoarele 1, 3, 4 și 6 din Capitală. Apa caldă va fi sistată în sute de blocuri în următoarele zile.

Potrivit companiei, vor fi făcute următoarele intervenții:

Urmărește-ne și pe Google News
ANUNȚ de la Hidroelectrica: Cea mai mare hidrocentrală din România intră în probe de producție după retehnologizare CITEȘTE ȘI ANUNȚ de la Hidroelectrica: Cea mai mare hidrocentrală din România intră în probe de producție după retehnologizare
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Finalizarea lucrărilor de înlocuire a rețelei de termoficare primare – conductă Dn 150mm și 500mm – pe strada Nicolae Caramfil, pe tronsonul cuprins între străzile Feleacu și Smaranda Brăescu din Sectorul 1.

Pentru finalizarea șantierului și executarea lucrărilor de integrare a noilor conducte, precum și pentru execuția altor intervenții necesare reconfigurării conductelor în căminul de racord, furnizarea agentului termic pentru apă caldă către 4 puncte termice (respectiv 90 de blocuri) va fi sistată până în data de 03 august 2024, ora 23.

Rețeaua termică primară – conductă Dn 500mm, în zona străzii Matei Basarab și a Căii Călărașilor din Sectorul 3. Se vor executa lucrări de reparație a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 8 puncte termice (65 blocuri) până în data de 02 august 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1988, această porțiune de rețea având peste 35 de ani de funcționare.

ANUNȚ Numărul mașinilor electrice continuă să crească rapid. Puțin probabil să se modifice dominația Chinei CITEȘTE ȘI ANUNȚ Numărul mașinilor electrice continuă să crească rapid. Puțin probabil să se modifice dominația Chinei

Rețeaua termică primară – conductă Dn 800mm, pe Bulevardul Unirii din Sectorul 3. Se vor executa lucrări de reparație a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 4 puncte termice (32 blocuri) până în data de 02 august 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1969, această porțiune de rețea având 55 de ani de funcționare.

Rețeaua termică primară – conductă Dn 700mm, în intersecția Piața Eroii Revoluției cu Șoseaua Pieptănari din Sectorul 4. Se vor executa lucrări de reparație a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 10 puncte termice (89 blocuri) până în data de 02 august 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1992, această porțiune de rețea având peste 30 de ani de funcționare.

FOTO Parcarea supraterană de la Arena Națională, refăcută CITEȘTE ȘI FOTO Parcarea supraterană de la Arena Națională, refăcută

Rețeaua termică primară – conductă Dn 500mm, pe strada Nițu Vasile din Sectorul 4. Se vor executa lucrări de reparație a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către 8 puncte termice (95 blocuri) până în data de 02 august 2024, ora 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1987, această porțiune de rețea având peste 35 de ani de funcționare.

Rețeaua termică primară – racordul termic Școala 198 – conducta Dn 65mm, pe strada Apusului din sectorul 6. Se vor executa lucrări de reparație și înlocuire a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă calda Școala 198 până în data de 2 august 2024, orele 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei corespunzătoare racordului menționat este 1965, această porțiune de rețea având aproape 60 de ani de funcționare.

Asigurătorii de locuințe din SUA - cea mai mare pierdere din acest secol CITEȘTE ȘI Asigurătorii de locuințe din SUA - cea mai mare pierdere din acest secol

Racordul punctului termic „12 Maratonului”, conductă – Dn 200mm, pe strada Apusului din Sectorul 6.  Se vor executa lucrări de reparație a conductelor, care impun sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă către punctul termic care alimentează 18 blocuri, între 01 și 02 august 2024, orele 23.00. Anul de punere în funcțiune a conductei corespunzătoare racordului menționat este 1983, această porțiune de rețea având peste 40 de ani de funcționare.

”Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Vă reamintim faptul că termenele inițiale de repunere în funcțiune a sistemului de termoficare sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Pe măsură ce lucrările sunt finalizate și ruta de alimentare cu agent termic permite furnizarea agentului termic, punctele termice sunt repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat”, a mai transmis compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
blocuri
apa calda