CONFIRMARE FOTO După 15 ani, poștașii au uniforme noi

CONFIRMARE FOTO După 15 ani, poștașii au uniforme noi
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 aug 2024

Poșta Română a achiziționat uniforme noi pentru poștași, realizând o investiție de 5 milioane de lei.

Mișcarea a fost anunțată din urmă cu un an de Profit.ro ca fiind pregătită.

Urmărește-ne și pe Google News

Mii de piese vestimentare au fost cumpărate pentru un număr de peste 17.000 de curieri poștali, ofițeri suport clienți, manageri unitate poștală, asistenți manager unitate poștală.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Warren Buffett a vândut acțiuni Bank of America CITEȘTE ȘI Warren Buffett a vândut acțiuni Bank of America

Cei peste 17.000 de salariați vor avea la dispoziție echipamente complete formate din: Tricouri polo și șepci, cămăși cu mânecă ajustabilă, pantaloni cu buzunare, dar și pelerine de ploaie, impermeabile, cu glugă.

„Ne preocupăm de imaginea și bunăstarea angajaților noștri și dorim ca aceștia să transmită profesionalism în interacțiunea cu clienții, având totodată confort pe parcursul zilei de lucru. Această investiție era absolut necesară, având în vedere că ultimele seturi de uniforme complete pentru poștași au fost achiziționate acum mai bine de 15 ani,” a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale „Poșta Română.”

CONFIRMARE FOTO După 15 ani, poștașii au uniforme noi

Compania Națională Poșta Română (CNPR) a înregistrat, în primul semestru din 2024, o cifră de afaceri de 810,27 milioane de lei, în creștere cu 2% față de perioada similară a anului 2023.

O nouă escrocherie ia amploare pe rețelele de socializare CITEȘTE ȘI O nouă escrocherie ia amploare pe rețelele de socializare

Profitul net a urcat însă de la 733.944 lei la 16,821 milioane de lei, pe fondul avansului veniturilor totale cu 0,9%, la 836,59 milioane de lei, și reducerii cheltuielilor totale cu 2,04%, la 811,41 milioane de lei, relevă datele analizate de Profit.ro.

Poșta Română are ca acționari Ministerul Cercetării Inovării și Digitalizării (MCID) - 93,75% din acțiuni și Fondul Proprietatea, cu o participație de 6,25%.

Compania este cel mai mare operator local de profil, cu o rețea teritorială de peste 5.600 de unități. În 2023, afacerile Poștei Române au crescut cu 26,6%, la 1,425 miliarde de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
poșta româna
uniforme