VIDEO Un elicopter s-a prăbușit pe acoperișul unui hotel în Australia

VIDEO Un elicopter s-a prăbușit pe acoperișul unui hotel în Australia
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2024

Un elicopter s-a prăbușit pe acoperișul unui hotel Hilton din orașul Cairns, în nord-estul Australiei. Pilotul a murit. În urma prăbușirii aparatului de zbor, a izbucnit un incendiu care a dus la o evacuare generală, a anunțat poliția, potrivit presei internaționale.

"Pilotul, singurul ocupant al aparatului de zbor, a fost localizat și declarat decedat, iar examinarea medico-legală este în curs de desfășurare pentru identificarea sa oficială", a precizat poliția într-un comunicat.

Urmărește-ne și pe Google News
Hyundai e anchetată în SUA pentru centuri de siguranță CITEȘTE ȘI Hyundai e anchetată în SUA pentru centuri de siguranță
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Doi răniți în stare stabilă

Una dintre palele elicopterului a căzut în piscina hotelului, potrivit serviciilor de urgență, care au raportat că două persoane au fost rănite și transferate la spital în stare stabilă, scrie News.ro.

O elice a căzut pe esplanada din fața clădirii, a declarat Caitlin Denning, responsabil local al serviciilor de salvare. Potrivit poliției, niciuna dintre persoanele aflate la sol nu a fost rănită.

Sute de clienți evacuați

Sute de clienți au fost evacuați din hotelul DoubleTree by Hilton din Cairns după accident, care a avut loc în toiul nopții, în jurul orei locale 1.50.

La fața locului au fost trimiși investigatori de la Biroul australian pentru siguranța transporturilor.

EXCLUSIV Deficitul a depășit 4%. Ministrul Finanțelor: Cheltuielile sunt colosale, atât pe partea de funcționare a instituțiilor statului, cât și pe partea de investiții CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Deficitul a depășit 4%. Ministrul Finanțelor: Cheltuielile sunt colosale, atât pe partea de funcționare a instituțiilor statului, cât și pe partea de investiții

Pe rețelele de socializare, clipurile video arată flăcări care se ridică de pe acoperișul hotelului, în timp ce sirenele sună.

Orașul Cairns, situat în nordul tropical al statului Queensland, este o destinație turistică populară și poarta de acces către Marea Barieră de Corali.

viewscnt
Afla mai multe despre
elicopter
australia