VIDEO Un avion cu 62 de oameni la bord s-a prăbușit

VIDEO Un avion cu 62 de oameni la bord s-a prăbușit
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2024

Un avion cu 62 de oameni la bord s-a prăbușit la Vinhedo, în Brazilia, a relatat postul local de televiziune GloboNews, citat de Reuters.

Avionul ATR-72 operat de compania Voepass Linhas Areas zbura de la Cascavel, statul brazilian Parana, către Guarulhos, în Sao Paulo, arată Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
ULTIMA ORĂ China a depus o plângere la Organizația Mondială a Comerțului împotriva UE, din cauza tarifelor vamale pentru mașini electrice CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ China a depus o plângere la Organizația Mondială a Comerțului împotriva UE, din cauza tarifelor vamale pentru mașini electrice
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

"Nu există supraviețuitori", a declarat colonelul Emerson Massera de la poliția militară braziliană reporterilor aflați la locul accidentului din orașul Vinhedo.

Serviciile de salvare din Sao Paulo au confirmat în social media prăbușirea aeronavei la Vinhedo, în statul Sao Paulo, menționând că au trimis șapte echipe de salvare în regiune.

În social media au circulat filmări în care pare a fi văzut un avion care cade peste un pâlc de copaci, după care urmează o amplă degajare de fum negru.

ULTIMA ORĂ ANUNȚ Se redeschide circulația de zi pe Valea Oltului CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ ANUNȚ Se redeschide circulația de zi pe Valea Oltului

Avionul s-a prăbușit într-un condominiu rezidențial din cartierul Capela din Vinhedo. Încă nu există informații despre victime, conform news.ro.

 Avionul de tip ATR-72 operat de compania aeriană Voepass Linhas Areas se afla în drum de la Cascavel, în statul Parana, la Guarulhos, în Sao Paulo, a relatat site-ul G1, citând Voepass.

Compania aeriană a precizat că 58 de pasageri și patru membri ai echipajului erau la bord.

VEZI VIDEO ȘI AICI & AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
avion prabusit
brazilia