VIDEO Continuă tăierea celor 20.000 de copaci de pe Valea Oltului. 8 echipe mobilizate

VIDEO Continuă tăierea celor 20.000 de copaci de pe Valea Oltului. 8 echipe mobilizate
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2024

Lucrările de defrișare a versantului aflat în zona de protecție a DN7 - Valea Oltului, pentru lucrări la autostrada Sibiu - Pitești, continuă, ajungând la ziua 2.

Cele 8 echipe mobilizate de constructor excavează și taie arborii în continuare în imediata apropiere a drumului național.

Urmărește-ne și pe Google News
TABEL Noi scumpiri. Prețul carburanților a urcat cu 7% într-o singură săptămână. Unde mai poate fi găsită benzină ieftină CITEȘTE ȘI TABEL Noi scumpiri. Prețul carburanților a urcat cu 7% într-o singură săptămână. Unde mai poate fi găsită benzină ieftină
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Până la finalul lunii iulie vor fi tăiați aproximativ 20.000 de copaci pe o lungime de opt kilometri, între Boița și Lazaret și se va lucra la o înălțime de 60-70 de metri pe versanți, în apropierea carosabilului.

Circulația rutieră pe Valea Oltului este închisă, pe timpul zilei, între orele 6.00 și 20.00, începând de luni, 8 iulie, până în 9 august, cu două pauze de 30 de minute pentru a se asigura tranzitul riveranilor, a precizat și directorul CNAIR, Cristian Pistol.

"În perioada restricției de circulație, au fost stabilite intervalele orare 7:30 - 8:00 și 16:30 -17:00, în care executantul lucrărilor va ridica temporar măsura de închidere a traficului, pentru a permite tranzitarea sectorului de drum de către riveranii care lucrează în localitățile din proximitatea acestuia. Trecerea autovehiculelor se va realiza sub supravegherea constructorului, astfel încât să fie eliminat riscul apariției oricărui eveniment care să pună în pericol integritatea participanților la trafic sau a personalului implicat în desfășurarea lucrărilor", a anunțat luni, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, printr-un comunicat de presă.

FOTO Încep lucrările de proiectare pentru finalizarea Penetrației Prelungirea Ghencea - Domnești și supralărgire bulevardul Ghencea CITEȘTE ȘI FOTO Încep lucrările de proiectare pentru finalizarea Penetrației Prelungirea Ghencea - Domnești și supralărgire bulevardul Ghencea

IPJ Sibiu a comunicat și rutele alternative pentru circulația rutieră pe DN7 Valea Oltului:

În perioada 8 iulie - 9 august a.c., pe DN 7 Pitești-Sibiu, pe tronsonul kilometric 242+600 metri - 250, în zona localității Boița, județul Sibiu, traficul rutier se va desfășura pe rute ocolitoare, după cum urmează:

Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată > 7,5 tone, aflate în tranzit:

Pentru relația București - Veștem (Sibiu) și retur:București  A3  Ploiești  DN1A  Brașov  DN 1  Veștem - intersecție cu DN 7;

Pentru relația Pitești - Brașov și retur: Pitești  DN73 - A3  Râșnov  Brașov;

18 moduri prin care China, „prin rolul conducător al Partidului Comunist Chinez”, a susținut producția de mașini electrice CITEȘTE ȘI 18 moduri prin care China, „prin rolul conducător al Partidului Comunist Chinez”, a susținut producția de mașini electrice

Pentru relația București - A1 Simeria (precum și zonele de vest, centru și nord ale țării) și retur: București  A1  Pitești  DN7  Râmnicu Vâlcea  DN67 › Târgu Jiu  DN66  Simeria  Nod Rutier Simeria A1.

Totodată pentru această relație sunt propuse și următoarele variante alternative:

- București  A1  Pitești  DN65 - DEx12  Craiova  DN6  Filiași  DN66  Târgu Jiu  DN66  Simeria  Nod Rutier Simeria A1;

- București  A1  Pitești  DN65 - DEx12  Craiova  DN6  Drobeta Turnu Severin  DN6  Lugoj  A6  Nod Rutier Lugoj A1.

Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată < 7,5 tone pot utiliza ca variante de ocolire drumurile naționale și județene din proximitatea sectorului închis circulației pe DN7.

Participanții la trafic sunt rugați să urmărească indicatoarele rutiere din această zonă și să utilizeze și variantele de traseu propuse pe următoarele relații: Făgăraș DN1  Șercaia  DN73A  Brașov și retur; Făgăraș DN1  Șercaia DN1S  Hoghiz  DN13  Brașov și retur.

Concomitent, au fost demarate acțiuni pentru permiterea accesului pe DN10 Buzău - Brașov, a autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată de până la 30 de tone.

Ministrul Transporturilor afirmă că este posibil ca unele tronsoane ale autostrăzii Sibiu-Pitești să fie date în funcțiune în avans față de termenele contractuale CITEȘTE ȘI Ministrul Transporturilor afirmă că este posibil ca unele tronsoane ale autostrăzii Sibiu-Pitești să fie date în funcțiune în avans față de termenele contractuale

Informații suplimentare precum și actualizări ale variantelor de ocolire propuse se regăsesc accesând următorul link: https://harti.andnet.ro/vizualizare_harta.php?token=VkZaU1NrMW4 .

viewscnt
Afla mai multe despre
valea oltului
dn7