Vârsta unei femei dă peste cap sistemul informatic al unei companii aeriene

Vârsta unei femei dă peste cap sistemul informatic al unei companii aeriene
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2024

O femeie de 101 ani este în mod constant confundată cu un copil din cauza unei erori a sistemului de rezervare al unei companii aeriene, relatează BBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Problema apare deoarece sistemele American Airlines par că nu pot procesa că Patricia, care nu a vrut să-și dea numele de familie, s-a născut în 1922 și nu în ​​2022, arată Hotnews.

FOTO Start pentru construcția unui nou lot din Autostrada Unirii CITEȘTE ȘI FOTO Start pentru construcția unui nou lot din Autostrada Unirii

Centenara spune că și-ar dori ca eroarea să fie remediată, deoarece i-a cauzat unele probleme în trecut, cum ar fi că nu i s-a pregătit asistența necesară - un scaun cu rotile - pentru că aeroportul aștepta un bebeluș.

„Fiica mea a făcut rezervarea online pentru bilet, iar computerul de la aeroport credea că data mea de naștere era 2022 și nu 1922”, a spus ea pentru o jurnalistă BBC, care s-a întâmplat să se afle în același avion.

VIDEO Nissan a prezentat patru noi concepte în China. „Un nou Nissan pentru o nouă eră în China” CITEȘTE ȘI VIDEO Nissan a prezentat patru noi concepte în China. „Un nou Nissan pentru o nouă eră în China”

„Același lucru s-a întâmplat și anul trecut, când așteptau un copil și nu pe mine”.

Se pare că sistemul informatic al aeroportului nu poate procesa o dată de naștere atât de îndepărtată.

Patricia a călătorit singură până la vârsta de 97 de ani, dar de atunci se bazează pe ajutorul familiei ei din cauza problemelor de vedere.

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
check in