Tesla anunță când va lansa produsul său de asistență la condus „Full Self Driving”. Acțiunile cresc

Tesla anunță când va lansa produsul său de asistență la condus „Full Self Driving”. Acțiunile cresc
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2024

Producătorul american de mașini electrice Tesla a anunțat că va lansa produsul său de asistență la condus „Full Self Driving” în Europa și China la începutul anului viitor, scrie CNBC.

Compania de vehicule electrice a lui Elon Musk a declarat joi că serviciul – care vine ca o caracteristică suplimentară plătită pentru clienții Tesla – este programat pentru lansare în cele două regiuni în primul trimestru al anului 2025, „în așteptarea aprobării de reglementare”, arată G4Media.

Urmărește-ne și pe Google News
Un nou mare oraș interzice trotinetele electrice închiriate. Licențe anulate CITEȘTE ȘI Un nou mare oraș interzice trotinetele electrice închiriate. Licențe anulate
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Acțiunile Tesla au crescut cu 6% după ce producătorul de vehicule electrice și-a informat clienții cu privire la lansarea internațională a serviciului Full Self-Driving.

Tesla nu a primit încă permisiunea autorităților de reglementare pentru a-și lansa produsul FSD în Europa și China, dar Musk a declarat în iulie că se așteaptă să obțină această aprobare până la sfârșitul anului 2024.

Așa-numitul Full Self Driving, sau FSD, a fost un pilon cheie al strategiei lui Musk de a face din Tesla o companie mai centrată pe inteligența artificială și de a împinge spre tehnologia de autoconducere.

Parcarea de la terminalul Plecări din fața Aeroportului Otopeni - închisă. O viitoare stație de metrou CITEȘTE ȘI Parcarea de la terminalul Plecări din fața Aeroportului Otopeni - închisă. O viitoare stație de metrou

În ciuda etichetei de pe produsul său, FSD nu este de fapt capabil să facă vehiculele sale complet autonome. Șoferii sunt încă obligați să stea la volan și să fie cu ochii pe drum, precum și să preia controlul atunci când este necesar.

FSD este o actualizare a asistentului pentru șofer Tesla Autopilot, care este deja disponibil în Europa și China. În prezent, Tesla oferă o opțiune premium numită Enhanced Autopilot în China.

Încă din 2016, Musk a promis investitorilor că Tesla va furniza o tehnologie capabilă să facă mașinile sale existente să se conducă complet singure.

Cum au explicat șefii VW închiderea de fabrici în discuția majoră cu miile de angajați CITEȘTE ȘI Cum au explicat șefii VW închiderea de fabrici în discuția majoră cu miile de angajați

Până în prezent, compania nu a reușit să respecte acest angajament, în timp ce concurenții, inclusiv Waymo în SUA și Pony.ai în China, operează deja afaceri comerciale de robotaxi.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
masini