TAROM menține suspendarea zborurilor către Beirut

TAROM menține suspendarea zborurilor către Beirut
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 aug 2024

TAROM anunță că menține suspendarea zborurilor către Beirut până la 2 septembrie 2024. Zborurile către și dinspre Tel Aviv și Amman au fost reluate temporar până la data de 23 august.

”TAROM informează că menține suspendarea pentru zborurile către și dinspre  Beirut până la data de 2 septembrie 2024, inclusiv. Zborurile către Tel Aviv și Amman au fost reluate temporar până la data de 23 august inclusiv și operează conform programului. TAROM menține această măsură pentru destinația Beirut în urma alertelor de călătorie emise de către autorități, a evoluțiilor recente din zona Orientului Mijlociu și a deteriorării contextului de securitate din regiune. Compania urmărește evoluția situației și informările autorităților și va reveni cu informații actualizate referitoare la zboruri”, informează compania.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Un restaurant din Statele Unite dă în judecată un client pentru că a lăsat un bacșiș \ CITEȘTE ȘI FOTO Un restaurant din Statele Unite dă în judecată un client pentru că a lăsat un bacșiș "în stil Radio Erevan"
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Transportatorul aerian le recomandă tuturor pasagerilor să urmărească comunicările oficiale pentru cele mai recente actualizări și să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară, scrie News.ro.

”Pentru reprogramare sau rambursare, în cazul în care biletele au fost achiziționate de pe site-ul TAROM sau prin intermediul unei agenții Tarom, avem rugămintea să contactați centrul de suport TAROM la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau oricare dintre adresele de email: contact@tarom.ro, rezervari@tarom.ro. Modificările se pot face nu mai târziu de 1 an de la data emiterii biletului dvs de călătorie. Echipa TAROM regretă orice neplăceri create de aceste măsuri și reconfirmă prioritatea companiei pentru siguranța zborurilor și securitatea pasagerilor și echipajelor sale”, mai precizează compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
beirut