VIDEO Imagini aeriene de pe centura unde Umbrărescu a adus peste 500 de muncitori pentru lucru non-stop

VIDEO Imagini aeriene de pe centura unde Umbrărescu a adus peste 500 de muncitori pentru lucru non-stop
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 aug 2024

Autoritățile prezintă imagini aeriene cu lucrările de pe șantierul centurii Timișoara Sud, în zona de conexiune cu DN 59 Timișoara – Șag și cu DJ 592 Timișoara – Moșnița Nouă. 

Ambele noduri rutiere sunt configurate cu sens giratoriu la nivel, iar centura Timișoara Sud traversează drumul național, respectiv drumul județean. 

Urmărește-ne și pe Google News

În primvară a fost anunțat că activitatea pe șantierul centurii de ocolire Timișoara-Sud, care va avea 25 de kilometri, este intensă și se lucrează 24 de ore din 24, în două schimburi. Constructorul a mărit efectivul și lucrează acum cu peste 500 de persoane, anunță autoritățile.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Podul Grant, gata pe jumătate. Sensul de mers care va fi redeschis după 5 luni de trafic infernal. A apărut însă o nouă restricție CITEȘTE ȘI Podul Grant, gata pe jumătate. Sensul de mers care va fi redeschis după 5 luni de trafic infernal. A apărut însă o nouă restricție

Echipele de muncitori lucrează în continuare în două schimburi, 24 de ore din 24, la partea de drum, iar la partea de structuri se lucrează atâta timp cât permite lumina natural. Ca mobilizare de personal, pe șantier sunt peste 500 de persoane”, au transmis acestea.

Nissan a reușit să-și îmbunătățească rezultatele financiare, în primele nouă luni ale anului fiscal CITEȘTE ȘI Nissan a reușit să-și îmbunătățească rezultatele financiare, în primele nouă luni ale anului fiscal

Firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu au câștigat licitația organizată de CNAIR după rezilierea contractului cu Tirrena Scavi. În 27 iunie 2023 a fost semnat contractul pentru continuarea lucrărilor la centura sud. 

Valoarea contractului este de 383.844.478,02 lei, fără TVA, iar sursa de finanțare este Programul Operațional Transport aferent perioadei de programare bugetară a UE 2021-2027. Perioada de garanție a lucrărilor va fi de 10 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
umbrarescu
centura timisoara