SUA investighează rechemarea a 51.500 de vehicule electrice de către Volkswagen America

 SUA investighează rechemarea a 51.500 de vehicule electrice de către Volkswagen America
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 mai 2024

Autoritatea de reglementare a siguranței auto din SUA a declarat luni că a deschis o investigație privind rechemarea unui număr estimat de 51.500 de vehicule electrice de către Volkswagen America, din cauza preocupărilor legate de posibila deschidere a ușilor vehiculului în timpul deplasării, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Administrația pentru siguranța traficului pe drumurile naționale (NHTSA) a declarat că a primit 12 plângeri cu privire la SUV-urile electrice ID.4 ale Volkswagen, construite între 2021 și 2023. Unii consumatori au raportat că o ușă a vehiculului se deschide intermitent în timpul deplasării, fără a fi detectabil în mod rezonabil acest lucru, deși nu au fost asociate răniri sau decese din cauza acestei probleme, scrie News.ro.

CONFIRMARE OMV Petrom închiriază unei școli private turnul din Petrom City, cel mai mare sediu al unei companii din România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE OMV Petrom închiriază unei școli private turnul din Petrom City, cel mai mare sediu al unei companii din România

Potrivit autorității de reglementare a siguranței, vehiculele afectate au făcut, de asemenea, parte din rechemarea prealabilă a producătorului auto pentru a remedia infiltrațiile de apă de la ușă.

Noua investigație a NHTSA va cerceta rechemarile mai vechi ale Volkswagen, pentru a evalua eficacitatea remediilor aplicate.

viewscnt
Afla mai multe despre
sua
volkswagen