Stellantis declanșează o nouă rundă de plecări voluntare

Stellantis declanșează o nouă rundă de plecări voluntare
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2024

Producătorul de jeep-uri Stellantis a declarat că oferă o nouă rundă de plecări voluntare angajaților săi salariați din SUA, aceasta fiind cea mai recentă dintr-o serie de măsuri de reducere a costurilor pe care CEO-ul Carlos Tavares le aplică operațiunilor sale americane, transmite Reuters.

Producătorul auto a concediat 400 de muncitori salariați din SUA în martie și anul trecut a oferit de două ori pachete de plecări voluntare unor grupuri de mii de lucrători americani, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Aviz pentru un nou drum expres în România CITEȘTE ȘI FOTO Aviz pentru un nou drum expres în România
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Stocurile mari ale Stellantis și marjele slăbite de pe piața din SUA au reprezentat un punct de îngrijorare pentru Tavares în discuțiile recente cu analiștii.

”În vreme ce Stellantis continuă să abordeze presiunile inflaționiste și, ceea ce este important, să ofere consumatorilor vehicule accesibile la cea mai înaltă calitate, rămânem concentrați pe luarea măsurilor necesare pentru a ne reduce costurile pentru a proteja sustenabilitatea pe termen lung a companiei.

Una dintre aceste măsuri este oferirea unui pachet de separare voluntară pentru angajații din SUA în anumite funcții”, a declarat marți o purtătoare de cuvânt a Stellantis.

Informații mai detaliate vor fi furnizate angajaților eligibili la jumătatea lunii august, a adăugat ea.

Automotive News a scris anterior că au fost oferite pachete de plecări voluntare angajaților Stellantis.

viewscnt
Afla mai multe despre
stellantis
carlos tavares