Se deschide traficul pe Transfăgărășan

Se deschide traficul pe Transfăgărășan
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2024

Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (DRDP) anunță că se deschide traficul pe DN 7 C, Transfăgărășan, dar mașinile pot circula între Bâlea Cascadă și Piscul Negru doar între orele 7.00 și 21.00. Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, face apel la turiști să nu hrănească urșii din zonă.

”De vineri, 07.06.2024, începând cu ora 07:00 se deschide circulația pe Transfăgărășan, inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (SB) și Piscul Negru (AG). Precizăm că circulația va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 07:00 – 21:00, iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță”, a transmis DRDP Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Rusia va construi o linie de tren de mare viteză între Moscova și Sankt Petersburg CITEȘTE ȘI Rusia va construi o linie de tren de mare viteză între Moscova și Sankt Petersburg
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Drumarii cer șoferilor să circule cu atenție, mai ales având în vedere că anul acesta a crescut numărul urșilor care se deplasează și chiar staționează pe partea carosabilă, scrie News.ro.

”În cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță. Fac apel din nou apel la cei care tranzitează Transfăgărășanul să nu încerce să hrănească urșii care staționează în zona drumului pentru a nu provoca reacții periculoase din partea acestora”, a transmis, la rândul său, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfăgărășan
drum
dn 7c