Restricții de circulație pe toate drumurile naționale din județele Buzău, Galați, Brăila și Vrancea

Restricții de circulație pe toate drumurile naționale din județele Buzău, Galați, Brăila și Vrancea
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2024

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Buzău anunță instituirea unor restricții de circulație pe toate drumurile naționale din județele Buzău, Galați, Brăila și Vrancea, joi, 11 iulie, începând cu ora 10.00, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone.

Măsura a fost impusă pe fondul temperaturilor extreme anunțate de meteorologi pentru ziua de joi, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
O coaliție din industria telecom va crește accesul la smartphone-uri în țările sărace CITEȘTE ȘI O coaliție din industria telecom va crește accesul la smartphone-uri în țările sărace
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

„Aducem la cunoștință participanților la trafic instituirea de restricții de tonaj pe sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale, aflate în administrația DRDP Buzău, din cauza temperaturilor extreme (38-39°C COD PORTOCALIU/GALBEN), în ziua de 11 iulie. Având în vedere emiterea, în data de 10.07.2024, a unei noi avertizări meteorologice de către Adminisrația Națională de Meteorologie (ANM), vă informăm de instituirea restricțiilor de circulație pentru autovehiculele cu o masă autorizată mai mare de 7,5 tone în ziua de 11 iulie 2024, în intervalul orar 10:00-20:00, iar restricțiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale. În data de 11.07.2024, intervalul orar 10:00-20:00, restricțiile se vor institui pentru sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale, din județele: Buzău, Galați, Brăila, Vrancea”, informează DRDP.

ANM a emis pentru data de 11 iulie Cod portocaliu pentru mai multe județe din țară, din pricina valului de căldură persistent și a disconfortului termic accentuat.

„Zone afectate: Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, zona continentală a Dobrogei, sudul Moldovei, vestul și sud-vestul Transilvaniei și local în Maramureș. Canicula se va intensifica în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, zona continentală a Dobrogei, sudul Moldovei, vestul și sud-vestul Transilvaniei și local în Maramureș valul de căldură va persista, va continua să se extindă și se va intensifica. Temperaturile maxime vor fi de 36-39 de grade, cu cele mai mari valori în vest și sud. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Minimele termice nu vor coborî sub 20 de grade, astfel că vor caracteriza o noapte tropicală”, informează ANM.

Pe parcursul următoarelor zile DRDP va reveni cu alte noi comunicate față de prelungirea sau nu a restricțiilor de circulație, în funcție de avertizările meteorologice emise de ANM.

viewscnt
Afla mai multe despre
restricții de circulație
vrancea