Registrul auto vă explică: Cum procedez când schimb culoarea mașinii?

Registrul auto vă explică: Cum procedez când schimb culoarea mașinii?
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2024

În conformitate cu Directiva 2007/46/CE, cele 10 culori de bază care pot fi înscrise în cartea de identitate a vehiculului sunt: alb; galben; portocaliu; roșu; violet; albastru; verde; gri; maro și negru.

După vopsirea sau colantarea vehiculului în culoarea sau culorile preferate, trebuie să vă prezentați la sediul unei reprezentanțe RAR pentru modificarea culorii în cartea de identitate a vehiculului.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO&FOTO Lucrările de reabilitare a liniei la tramvaiul corporatiștilor avansează. Când vor fi gata. \ CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Lucrările de reabilitare a liniei la tramvaiul corporatiștilor avansează. Când vor fi gata. "Peste 2 ani și jumătate nu o să mai existe linii de tramvai nemodernizate în București."
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Documentele necesare la RAR pentru modificarea cărții de identitate a vehiculului (CIV) în urma schimbării culorii vehiculului sunt:
– cerere activitate RAR (cererea se va completa olograf de către solicitant pe propria sa răspundere și va fi semnată în prezența angajatului R.A.R. care efectuează activitatea);
– actul de identitate al solicitantului;
– cartea de identitate a vehiculului în original.

În cazul în care solicitantul activității nu este și proprietarul vehiculului va fi necesară prezentarea unui act de reprezentare legală (delegație daca deținătorul este persoană juridică sau împuternicire notarială dacă deținătorul este persoana fizică).

Wizz Air lansează o nouă ofertă CITEȘTE ȘI Wizz Air lansează o nouă ofertă

Pentru modificarea culorii în cartea de identitate a vehiculului este necesară obținerea în prealabil a unei programări.

viewscnt
Afla mai multe despre
masini
culoare
rar