Circulația pe Transalpina - deschisă

Circulația pe Transalpina - deschisă
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iun 2024

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunță, că circulația pe Transalpina se deschide sâmbătă, dar sectorul de drum montan dintre Rânca și Curpăt va fi deschis doar în intervalul orar 08:00 - 18:00.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

”Se redeschide circulația pe Transalpina de pe data de 1 iunie 2024! În urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanții CNAIR (inclusiv de la DRDP Craiova și  SDN Târgu Jiu), a fost luată decizia redeschiderii circulației rutiere pe Transalpina începând cu data de 1.06. 2024”, a anunțat directorul CNAIR, Cristian Pistol.

VIDEO Chinezii au un start lansat pe singura autostradă din România construită de ei, cel mai nou șantier CITEȘTE ȘI VIDEO Chinezii au un start lansat pe singura autostradă din România construită de ei, cel mai nou șantier

Potrivit acestuia, sectorul de drum montan dintre Rânca și Curpăt al DN67C (Transalpina) se redeschide pe timpul zilei, în intervalul orar 08:00 - 18:00.

”În afara acestui interval orar accesul este interzis din cauze obiective care țin de specificul acestei zone montane aflate la mare altitudine. De asemenea limita de viteză pe acest sector de drum este de maximum 30 km/oră iar accesul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este interzis”, a mai transmis Pistol.

Redeschiderea circulației pe Transfăgărășan nu a fost încă anunțată, drumarii precizând că fac ultimele pregătiri, scrie News.ro.

Potrivit acestuia, respectarea acestor restricții este obligatorie pentru evitarea unor evenimente periculoase și pentru deplasarea în condiții de siguranță.

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
drum