ANUNȚ Greve pe mai multe aeroporturi

ANUNȚ Greve pe mai multe aeroporturi
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 sep 2024

Sute de angajați Forțelor de Frontieră de pe Aeroportul Heathrow din Londra sunt în grevă între 31 august și 3 septembrie, într-o dispută privind programul de lucru.

Perturbarea ar putea continua pe tot parcursul lunii, deoarece lucrătorii vor refuza, de asemenea, să facă ore suplimentare în perioada 4-22 septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
“Drumul Regelui” va fi modernizat CITEȘTE ȘI “Drumul Regelui” va fi modernizat
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Sectorului transporturilor din Italia îi este interzis să intre în grevă între 27 iulie și 5 septembrie, când majoritatea italienilor își iau vacanța, ceea ce înseamnă că perturbarea în plină vară este puțin probabilă.

După această dată sunt însă planificate o serie de greve, conform Euronews.

România și Ungaria vor construi o nouă cale ferată CITEȘTE ȘI România și Ungaria vor construi o nouă cale ferată

Astfel, dacă zburați către, dinspre sau peste Italia pe 7 septembrie, este posibil să aveți întârzieri sau anulări. Piloții și personalul de cabină de la transportatorul emblematic al Italiei ITA Airways și compania aeriană cu buget redus Wizz Air intenționează să protesteze între orele 13:00 și 17:00.

O grevă pentru transportul public a fost anunțată și în cele mai mari orașe din Țările de Jos, pe 11 septembrie. Serviciile din Amsterdam, Haga și Rotterdam vor fi afectate.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport
greva