ANUNȚ Când se redeschide Transfăgărășanul

ANUNȚ Când se redeschide Transfăgărășanul
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2024

Șoferii pot circula din nou, începând de vineri dimineața, pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac (județul Sibiu) și Piscul Negru (județul Argeș), însă doar pe timpul zilei, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

"De mâine (7 iunie), începând cu ora 07,00, se deschide circulația pe Transfăgărășan, inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (SB) și Piscul Negru (AG). Precizăm că circulația va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 07,00 - 21,00, iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță", au arătat cei de la DRDP Brașov.

FOTO & VIDEO Automobilul Jaguar, creat inițial pentru Regele Mihai și care i-a aparținut Principelui Nicolae, nu a atins la Londra prețul cerut de vânzător CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Automobilul Jaguar, creat inițial pentru Regele Mihai și care i-a aparținut Principelui Nicolae, nu a atins la Londra prețul cerut de vânzător

Potrivit sursei citate, cei care circulă pe Transfăgărășan trebuie să fie atenți la urși, pentru că aceștia apar tot mai des pe șosea, scrie Agerpres.

"De asemenea, vă recomandăm să circulați cu atenție, mai ales având în vedere că anul acesta a crescut numărul urșilor care se deplasează și chiar staționează pe partea carosabilă", este sfatul DRDP Brașov.

Turiștii mai pot parcurge și cu telecabina distanța dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac.

Transfăgărășanul este închis circulației rutiere în sezonul rece, din cauza pericolului de avalanșe, dar și a stratului foarte mare de zăpadă de pe șosea.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfăgărășan
balea lac